Poziv na sastanak – petak, 15.03.2013.god.

Udruga Projekt građanskih prava Sisak Vas poziva na sastanak u petak, 15.03.2013. godine u 11 sati u prostorijama Udruge mladih “Novi svijet” Luščani na adresi Sisak – Caprag, Hrvatskog narodnog preporoda 10.

Povod za sastanak je trenutno provođenje projekta “Izgradnja kapaciteta romskih udruga u Sisačko – moslavačkoj županiji”.

Cilj projekta je jačanje i poboljšanje suradnje između romskih udruga na području županije. Izravnom suradnjom s romskim udrugama, utvrdit ćemo potrebe svake pojedine udruge kao i aktivnosti koje provode, a sve kako bi se umrežile i postale vidljive.

Jedan od ciljeva projekta je i osigurati puno sudjelovanje Roma u dizajniranju aktivnosti na lokalnoj razini kroz suradnju s lokalnim vlastima kao i institucijama.

Aktivnostima predviđenim projektom upoznati ćemo vas s osnovama informatičke pismenosti, osnovama administrativnog znanja za rad u udruzi, održat ćemo za vas besplatni seminar o pisanju projektnih prijedloga u “Termama Topusko”, asistirati vam u pisanju projekata, informirati vas o objavljenim natječajima, formirat ćemo web portal na kojem će vaša udruga također zauzeti mjesto, a sve u cilju održivog razvoja i napretka romskih udruga.

Svoj dolazak potvrdite na broj telefona 044 571 – 752 ili mobitela 099 817 0144.

Za dionike koje dolaze izvan Siska, pokrivamo troškove prijevozne karte ili troškove prijevoza automobilom.

S poštovanjem!

Pgp Sisak

 

Scroll to Top