Održan drugi inicijalni sastanak 05. lipnja 2013.g. u sklopu projekta „Izgradnja kapaciteta romskih udruga u Sisačko – moslavačkoj županiji“

Sastanak je održan u prostorijama PGP-a Sisak, na adresi u Sisku, Rimska 6. Drugi inicijalni sastanak imao je za cilj dogovoriti nastavak aktivnosti u sklopu projekta, te utvrditi nastavak suradnje s predstavnicima romskih udruga i njihovim članovima.

Na sastanku su nazočili predstavnici romskih udruga: Romski kulturni centar, Udruga Romska prava, Udruga Roma Kutina, Udruga Roma Sisačko-moslavačke županije i Grada Siska “Nevo Drom”, Romska udruga: Romski put, nova udruga u pogledu suradnje na projektu “Budućnost” Novska i romski asistent na projektu, Marjan Nikolić.

PGP Sisak okupio je dionike sastanka da bi im prezentirao važnost pohađanja svih projektnih aktivnosti te kako su jedna s drugom u korelaciji, dakle suodnosu, idejno stavljene redoslijedom kako bi dionicima omogućile učinkovitije i svrhovitije usvajanje znanja.

Slijedom navedenog, dogovoreno je kako PGP nastavlja s održavanjem kompjutersko – administrativne radionice za predstavnike romskih udruga koje će od sada pohađati i najaktivniji članovi udruga.

Poslije završenog kompjutersko – administrativnog tečaja dogovoreno je da svi polaznici tečaja automatski nastavljaju pohađati sljedeću projektnu aktivnost, dvodnevni seminar o pisanju projektnih prijedloga koji će se održavati u TopTermama Topusko.

Sastanak 1

 


Sastanak 2

Scroll to Top